5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@SPYobchod.cz       Doprava a platba       Vše o nákupu       Blog        Aktuality

Chytrá domácnost

Chytrá domácnost
Mějte svůj domov pod kontrolou s produkty Secutek Smart Home.
Produkty z této série za vás dohlíží na bezpečnost vaší domácnosti. Přesto nad nimi máte plnou kontrolu, ať už jste kdekoliv na světě. Jsou vhodné nejen pro vaši inteligentní domácnost, ale také pro monitoring kanceláří či skladových prostor.
více informací

 

 

MŮŽETE SI PŘEČÍST ČLÁNKY NA NAŠEM BLOGU:

TUYA SMART: INTELIGENTNÍ DOMÁCNOST POD KONTROLOU

SMART DOMÁCNOST: BUDOUCNOST BYDLENÍ JE ZDE

Inteligence a pohodlí ve vašem domově.

Produkty v této kategorii pracují s jednou a tou samou aplikací „Smart Life“. Díky tomu můžete pod jedním přihlášením ovládat desítky zařízení, které se navíc dají navzájem kombinovat nebo spolu můžou i spolupracovat. Jejich hlavní předností je připojení k WiFi síti a jednoduchá instalace.
Chytrá domácnost představuje budoucnost bydlení, kde každé zařízení a systém může být propojen a ovládán na dálku, což vám umožňuje mít plnou kontrolu nad vaším domovem, ať jste kdekoli.

INTELIGENTNÍ OVLÁDÁNÍ

Inteligentní ovládání v chytré domácnosti zahrnuje širokou škálu zařízení, která zvyšují pohodlí a efektivitu vašeho domova.

  • Chytré termostaty: Tyto zařízení udržují optimální teplotu v domácnosti a přizpůsobují se vašim denním rutinám. Můžete je naprogramovat tak, aby snížily teplotu, když nejste doma, a zase ji zvýšily těsně před vaším příchodem, což vede k úsporám energie a zvyšuje komfort.

  • Inteligentní osvětlení: Umožňuje vám ovládat intenzitu a barvu světla v závislosti na vaší náladě nebo aktivitě. Můžete například nastavit jemné osvětlení pro relaxační večer nebo jasnější světlo pro práci. Některé systémy umožňují i automatické nastavení osvětlení podle denního světla.

  • Chytré zabezpečovací systémy: Tyto systémy poskytují pokročilé funkce, jako je dálkové sledování vašeho domova prostřednictvím kamer, automatické zamykání dveří nebo upozornění na neobvyklou aktivitu. To vše přispívá k vašemu klidu a bezpečí.

AUTOMATIZACE A INTEGRACE

Automatizace a integrace jsou klíčové pro efektivní chytrou domácnost.

  • Hladká spolupráce zařízení: Naše produkty jsou navrženy tak, aby spolu efektivně komunikovaly. To znamená, že můžete ovládat všechna zařízení z jedné centrální aplikace, což výrazně zjednodušuje správu domácnosti.

  • Scénáře a automatizace: Můžete nastavit různé scénáře, jako je "Dobré ráno", který automaticky zahájí řadu akcí (otevření rolet, zapnutí kávovaru, nastavení teploty), aniž byste museli vstát z postele. Tato funkce přináší novou úroveň pohodlí a efektivity.

ENERGETICKÁ ÚČINNOST

Energetická účinnost je jedním z hlavních přínosů chytré domácnosti.

  • Inteligentní regulace: Chytré termostaty a osvětlení se automaticky přizpůsobují vašim potřebám a snižují spotřebu energie, když nejsou potřeba, což vede k úsporám nákladů a je šetrné k životnímu prostředí.

BEZPEČNOST A MONITORING

Bezpečnost a monitoring jsou nezbytné pro ochranu vašeho domova.

  • Neustálý přehled: S chytrými kamerami, zámky a alarmy můžete sledovat dění ve vašem domově odkudkoli. Tyto systémy vám poskytují okamžitá upozornění na vašem smartphonu v případě jakékoli neobvyklé nebo podezřelé aktivity, což vám umožní rychle reagovat a zajistit bezpečnost vašeho domova.

Nejčastější typy produktů pro chytrou domácnost

  • Zabezpečovací systémy – GSM alarmy s pohybovým senzorem pro zabezpečení dveří i oken, detektory CO2 a kouřové detektory,
  • Zabezpečení AJAX – AJAX zabezpečovací systémy představují moderní a vysoce efektivní řešení pro ochranu domovů a kanceláří. Tyto systémy využívají pokročilé technologie pro detekci neoprávněného vstupu, včetně pohybových senzorů a dveřních/kontaktních čidel. AJAX se vyznačuje snadnou instalací, uživatelsky přívětivým rozhraním a možností ovládání přes mobilní aplikaci, což zajišťuje maximální pohodlí a bezpečnost.

  • GSM alarmy – GSM alarmy jsou zabezpečovací systémy, které využívají GSM síť pro odesílání upozornění v případě bezpečnostního incidentu, jako je neoprávněný vstup nebo požár. Tyto alarmy jsou ideální pro místa bez stabilního připojení k internetu, protože komunikují prostřednictvím mobilní sítě. Uživatelé dostávají upozornění přímo na svůj smartphone nebo jako SMS.

  • Bezdrátová čidla a senzory  – Bezdrátová čidla a senzory jsou klíčovými komponentami moderních zabezpečovacích a automatizačních systémů. Tyto zařízení detekují různé typy změn v prostředí, jako je pohyb, otevření dveří, změny teploty nebo kouř. Díky své bezdrátové povaze jsou snadno instalovatelná a flexibilní v umístění, což umožňuje široké spektrum použití.

  • WiFi alarmy – WiFi alarmy jsou zabezpečovací systémy, které se připojují k domácí WiFi síti pro monitorování a ovládání. Tyto systémy poskytují real-time upozornění a video záznamy, které jsou přístupné přes smartphone nebo jiné chytré zařízení. Jsou ideální pro ty, kteří hledají snadnou integraci se svými chytrými domácími zařízeními a chtějí mít přehled o dění v domácnosti odkudkoliv.

  • Požární hlásiče a detektory – Požární hlásiče a detektory jsou nezbytné pro zajištění bezpečnosti v domácnostech a komerčních budovách. Tyto zařízení rychle detekují kouř nebo vysoké teploty a upozorňují na potenciální požár. Některé modely jsou vybaveny funkcemi jako je propojení s mobilními aplikacemi nebo automatické upozornění místních hasičských služeb, což zvyšuje reakční dobu a pomáhá předcházet větším škodám.

Jak vybrat?

 

Při výběru produktů pro chytrou domácnost je důležité zvážit několik klíčových parametrů, které určují jejich funkčnost a efektivitu. Tyto parametry jsou zásadní pro zajištění bezpečnosti, pohodlí a efektivního monitorování domova. Níže jsou podrobně popsány specifické aspekty, které by měli uživatelé brát v úvahu při výběru vhodných zařízení pro svou chytrou domácnost:

  1. Obrazová detekce pohybu: Tato funkce pracuje na principu analýzy změn v obrazových datech. Kamera neustále zaznamenává obraz a software porovnává jednotlivé snímky. Pokud dojde k významné změně mezi snímky (například pohyb osoby nebo vozidla), systém to detekuje jako pohyb. Tato technologie může být využita pro aktivaci nahrávání, upozornění nebo jiných akcí.

  2. PIR senzor (Pasivní infračervený senzor): PIR senzory jsou často používány v bezpečnostních systémech pro detekci pohybu. Tyto senzory detekují změny v úrovni infračerveného záření v prostředí. Když člověk nebo zvíře vstoupí do dosahu senzoru, teplota a tím i infračervené záření se změní, což senzor zaznamená. PIR senzory jsou obzvláště užitečné, protože nejsou aktivní a nevydávají žádné záření, ale pouze pasivně detekují změny v okolí.

  3. Provoz z elektrické sítě: Pro dlouhodobý a spolehlivý provoz je důležité, aby bylo zařízení napájeno přímo z elektrické sítě. To eliminuje potřebu pravidelné výměny baterií, což je zvláště důležité v aplikacích, kde je neustálý dohled klíčový.

  4. Široký úhel záběru: Široký úhel záběru umožňuje kameře pokrýt větší oblast. To je užitečné pro monitorování rozsáhlých prostor, jako jsou parkoviště, zahrady nebo velké místnosti. Široký úhel záběru znamená, že pro pokrytí stejné oblasti je potřeba méně kamer.

  5. Upozornění při pohybu: Systémy obrazové detekce pohybu mohou být nastaveny tak, aby uživatele upozornily v případě detekce pohybu. To může být realizováno prostřednictvím různých kanálů, jako jsou mobilní aplikace, e-maily nebo dokonce automatizované telefonní hovory. Tato funkce je klíčová pro bezpečnostní aplikace, umožňuje uživatelům rychle reagovat na potenciální bezpečnostní hrozby.

 

Vše, co potřebujete pro moderní, pohodlné a bezpečné bydlení. Připojte se k revoluci v domácím bydlení a objevte, jak může být váš domov inteligentní.

OTÁZKY A ODPOVĚDI:

  • Co to je chytrá domácnost? Chytrá domácnost je systém, který umožňuje automatizaci a vzdálené ovládání různých domácích zařízení a funkcí. Tato technologie zahrnuje propojení zařízení jako jsou osvětlení, vytápění, bezpečnostní systémy, elektronika a další domácí přístroje do jednotného systému, který lze ovládat pomocí smartphonu, tabletu nebo hlasových asistentů. Cílem chytré domácnosti je zvýšit pohodlí, účinnost, bezpečnost a energetickou efektivitu. Systémy chytré domácnosti mohou také poskytovat uživatelům detailní přehled o spotřebě energie a umožňují jim optimalizovat její využití.

 

  • Jak začít s chytrou domácností? Začít s chytrou domácností může být jednoduché. Nejprve je dobré určit, které aspekty domácnosti chcete automatizovat nebo monitorovat. Začít můžete s několika základními zařízeními, jako jsou chytré žárovky, termostaty nebo bezpečnostní kamery, které jsou snadno instalovatelné a nevyžadují velké změny v domácnosti. Důležité je také zvolit správnou platformu nebo ekosystém, který bude kompatibilní s vašimi zařízeními a potřebami.

 

  • Co umí chytrá domácnost? Chytrá domácnost může ovládat osvětlení, regulovat teplotu, zabezpečit dům, spravovat zábavní systémy, monitorovat spotřebu energie a mnoho dalšího. Umožňuje uživatelům nastavit automatizované scénáře, jako je například zhasnutí všech světel v určitou dobu nebo nastavení alarmu. Některé systémy dokážou také učit se z vašich návyků a automaticky přizpůsobovat nastavení pro maximální pohodlí a úsporu energie.

 

  • Co nesmí chybět v chytré domácnosti? Základními prvky chytré domácnosti jsou obvykle chytré žárovky, chytré zásuvky, termostaty, bezpečnostní kamery a senzory pohybu. Tyto prvky poskytují základní funkce automatizace a zabezpečení. Dále je důležité mít centrální ovládací systém nebo hub, který integruje různá zařízení a umožňuje jejich vzájemnou komunikaci.

 

  • Co by nemělo chybět v bytě? V běžném bytě by nemělo chybět základní pohodlí a bezpečnostní prvky, jako jsou funkční zámky, dostatečné osvětlení, detektory kouře a oxidu uhelnatého, a efektivní systém vytápění a chlazení. Pro zvýšení pohodlí mohou být užitečné i další prvky jako jsou chytré termostaty, kvalitní zábavní systémy a spolehlivé domácí spotřebiče.

 

  • Kolik stojí Chytrý dům? Cena chytrého domu se může výrazně lišit v závislosti na rozsahu a typu instalovaných systémů. Základní sady chytrých žárovek a zásuvek mohou stát několik tisíc korun, zatímco rozsáhlé systémy s pokročilými funkcemi jako jsou automatizované žaluzie, integrované zabezpečovací systémy a pokročilé systémy pro správu energie mohou stát desítky až stovky tisíc korun. Je důležité zvážit, jaké funkce jsou pro vás nejdůležitější a jaký rozpočet máte k dispozici.

 

Nejprodávanější

1. WiFi digitální dveřní kukátko Secutek STZ-DB005P

WiFi digitální dveřní kukátko Secutek STZ-DB005P
Evidence návštěv co stiskli zvonek, i těch co se jenom pohybovali před dveřmi, možnost online náhledu přes mobilní telefon, obousměrná komunikace v reálném čase a mnoho dalších...

3 495 Kč
2. PTZ IP kamera se senzorem pohybu Secutek SBS-RPP06

PTZ IP kamera se senzorem pohybu Secutek SBS-RPP06
Bezpečnostní otočná IP kamera Secutek SBS-RPP06 kamera se senzorem pohybu, Full HD rozlišením videozáznamu, nočním viděním, detekcí pohybu a podporou microSD karet až 128GB.

1 595 Kč
3. WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek
Videozvonek s RFID čtečkou a detekcí pohybu, vzdáleně ovládaný přes mobilní aplikaci. Samozřejmostí je funkce oboustranného interkomu a noční vidění.

3 995 Kč
4 395 Kč
4. Bezdrátová bezpečnostní kamera Secutek SRT-BC07T

Bezdrátová bezpečnostní kamera Secutek SRT-BC07T
Chytrá bezdrátová Full HD WiFi kamera s detekcí pohybu, s 2 pracovními režimy, s voděodolností IP65, nočním viděním, oboustrannou komunikací či s podporou mobilní aplikace

2 995 Kč
3 795 Kč
5. PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi SRT-AMS01

PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi SRT-AMS01
PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi AMS01 nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení vybraného prostoru nebo jako součást moderní chytré...

795 Kč
995 Kč
6. Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08
100% Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08 na baterie s WiFi, HD rozlišením, IR přísvitem, detekcí pohybu a oznámením push notifikacemi v mobilní aplikaci

3 795 Kč
7. Dveřní senzor Secutek Smart WiFi SRT-ACS01

Dveřní senzor Secutek Smart WiFi SRT-ACS01
Dveřní alarm Secutek Smart WiFi ACS01 nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení objektu nebo jako součást moderní chytré domácnosti.

795 Kč
8. Záplavový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASF01

Záplavový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASF01
Záplavový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASF01 nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení objektu nebo jako součást moderní chytré domácnosti.

995 Kč
1 695 Kč
9. Domácí alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Domácí alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM
Nejlepší řešení pro rychlé, efektivní a cenově dostupné zabezpečení vašeho obydlí, s ovládáním přes aplikaci Smart Life.

2 495 Kč
3 495 Kč
10. Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF

Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF
Samostatná chytrá hlavice na topení pro rozšíření sady s gateway pro chytrou domácnost.

995 Kč
1 995 Kč
35 položek
Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

100% Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08 na baterie s WiFi, HD rozlišením, IR přísvitem, detekcí pohybu a oznámením push notifikacemi v m...

1-2ks skladem
3 795 Kč
   
HD (1280x720px)
WiFi
Bezdrátový kamerový set, WiFi, Secutek SHT-TK4042 - 4x 2MP kamera, NVR

Bezdrátový kamerový set, WiFi, Secutek SHT-TK4042 - 4x 2MP kamera, NVR

Kamerový set Secutek SHT-TK4045 je složený ze 4 kusů 2Mpix IP kamer a záznamového WiFi zařízení (NVR), které je propojeno s kamerami. Efektivní a spol...

3-5ks skladem
4 995 Kč
   
Full HD (1920x1080px)
WiFi
Bezdrátový HD kamerový set TK-40Q2 - 4x2Mpix otočná IP kamera, NVR

Bezdrátový HD kamerový set TK-40Q2 - 4x2Mpix otočná IP kamera, NVR

Bezdrátový kamerový systém Secutek SHT-TK40Q2 se skládá ze 4 otočných 2Mpix Full HD IP kamer a záznamového zařízení WiFi (NVR) a je velmi efektivní vo...

Více než 5ks skladem
7 995 Kč
   
Full HD (1920x1080px)
WiFi set videotelefonu Veria 3001-W a vstupní stanice Veria 301

WiFi set videotelefonu Veria 3001-W a vstupní stanice Veria 301

WIFI Set LCD monitoru VERIA 3001-W a vstupní stanice VERIA 301. WiFi sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monito...

1-2ks skladem
8 450 Kč
   
Full HD (1920x1080px)
7"
WiFi
Domácí alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Domácí alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Nejlepší řešení pro rychlé, efektivní a cenově dostupné zabezpečení vašeho obydlí, s ovládáním přes aplikaci Smart Life.

3-5ks skladem
3 495 Kč 2 495 Kč
   
-29 %
WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

Videozvonek s RFID čtečkou a detekcí pohybu, vzdáleně ovládaný přes mobilní aplikaci. Samozřejmostí je funkce oboustranného interkomu a noční vidění.

Více než 10ks skladem
4 395 Kč 3 995 Kč
   
-9 %
Full HD (1920x1080px)
WiFi
WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WIFI Set LCD monitoru VERIA 8277B-W a vstupní stanice VERIA 831. WiFi sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monit...

1-2ks skladem
9 465 Kč
   
480 TVL
7"
WiFi
Sada chytré termostatické hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF a gateway

Sada chytré termostatické hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF a gateway

Sada chytré termostatické hlavice a gateway pro její vzdálenou obsluhu přes mobilní aplikaci. Dopřejte si maximální pohodlí s chytrou domácností a zat...

1-2ks skladem
5 985 Kč od 5 085 Kč
-15 %
Sada chytré termostatické hlavice a gateway ZigBee 3.0

Sada chytré termostatické hlavice a gateway ZigBee 3.0

Sada chytrých termostatických hlavic a gateway pro jejich vzdálenou obsluhu přes mobilní aplikaci. Dopřejte si maximální pohodlí s chytrou domácností ...

Více než 5ks skladem
5 285 Kč od 3 685 Kč
-30 %
Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF

Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA801DF

Samostatná chytrá hlavice na topení pro rozšíření sady s gateway pro chytrou domácnost.

Více než 5ks skladem
1 995 Kč 995 Kč
   
-50 %
WiFi digitální dveřní kukátko Secutek STZ-DB005P

WiFi digitální dveřní kukátko Secutek STZ-DB005P

Evidence návštěv co stiskli zvonek, i těch co se jenom pohybovali před dveřmi, možnost online náhledu přes mobilní telefon, obousměrná komunikace v re...

Více než 10ks skladem
3 495 Kč
   
HD (1280x720px)
4,3"
WiFi
Chytrá termohlavice ZigBee 3.0

Chytrá termohlavice ZigBee 3.0

Chytrá termohlavice ZigBee 3.0, ideální pro rozšíření sady s gateway pro chytrou domácnost.

Více než 10ks skladem
1 349 Kč od 849 Kč
-37 %
Magnetický senzor na dveře, WiFi

Magnetický senzor na dveře, WiFi

Magnetický senzor na dveře, WiFi , pro upozornění na detekci otevření nebo zavření dveří.

1-2ks skladem
6 954 Kč
   
WiFi ZigBee dálkový ovladač Tuya Smart od Moes s hlasovým ovládáním

WiFi ZigBee dálkový ovladač Tuya Smart od Moes s hlasovým ovládáním

WiFi Smart dálkový ovladač Tuya ZigBee od Moes pro bezdrátové ovládání chytré domácnosti a inteligentních spotřebičů.

3-5ks skladem
6 954 Kč
   
ZigBee spínač na baterie - 1 tlačítko

ZigBee spínač na baterie - 1 tlačítko

ZigBee spínač na baterie s jedním tlačítkem pro bezdrátové ovládání chytré domácnosti a inteligentních spotřebičů.

1-2ks skladem
770 Kč
   
Bluetooth vypínač Tuya Smart Fingerbot

Bluetooth vypínač Tuya Smart Fingerbot

Bluetooth vypínač Tuya Smart Fingerbot pro bezdrátové ovládání domácnosti skrze mobilní aplikaci či hlasovou aktivací.

Více než 10ks skladem
1 395 Kč
   
Chytrá zásuvka BlitzWolf BW-SHP6-15A

Chytrá zásuvka BlitzWolf BW-SHP6-15A

Inteligentní adaptér Blitzwolf promění obyčejnou zásuvku v chytrou a umožní vám na dálku ovládat k ní připojená zařízení.

3-5ks skladem
495 Kč
   
Kouřový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASK01MCU

Kouřový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASK01MCU

Kouřový senzor Secutek Smart WiFi SRT-ASK0MCU nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení objektu nebo jako součást moder...

Více než 10ks skladem
995 Kč
   
WiFi
WiFi monitor Veria 8277B-W (2-WIRE)

WiFi monitor Veria 8277B-W (2-WIRE)

WIFI LCD dotykový monitor VERIA 8277B-W s plně digitální komunikací mezi ním a vstupní kamerovou jednotkou. Monitor má integrovanou Wi-Fi a nabízí mož...

1-2ks skladem
6 990 Kč
   
7"
WiFi
Chytrá WiFi zásuvka Secutek Smart SRT-WS048

Chytrá WiFi zásuvka Secutek Smart SRT-WS048

Chytrá WiFi zásuvka, díky které můžete na dálku ovládat zařízení, které je k ní připojeno.

Více než 5ks skladem
995 Kč 795 Kč
   
-20 %
PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi SRT-AMS01

PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi SRT-AMS01

PIR čidlo, pohybový senzor Secutek Smart WiFi AMS01 nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení vybraného prostoru nebo j...

Více než 10ks skladem
995 Kč 795 Kč
   
-20 %
Dveřní senzor Secutek Smart WiFi SRT-ACS01

Dveřní senzor Secutek Smart WiFi SRT-ACS01

Dveřní alarm Secutek Smart WiFi ACS01 nalezne použití jako efektivní, dlouhodobé a cenově dostupné zabezpečení objektu nebo jako součást moderní chytr...

Více než 10ks skladem
795 Kč
   
Diskrétní otočná kamera, WiFi, Secutek SAH-TY018

Diskrétní otočná kamera, WiFi, Secutek SAH-TY018

Diskrétní otočná kamera, WiFi, Secutek SAH-TY018 pro dlouhodobé sledování vybraných prostor Vašeho domu či bytu s designem věštecké koule. Stylové za...

1-2ks skladem
3 995 Kč
   
Full HD (1920x1080px)
WiFi
WiFi kamerový modul s PIR čidlem a IR přísvitem D1-2K

WiFi kamerový modul s PIR čidlem a IR přísvitem D1-2K

Kamerový WiFi modul s disponující HD rozlišením, nočním viděním pohybovým PIR senzorem pro detekci pohybu. Možnost vzdáleného sledování obrazu kamery ...

Více než 10ks skladem
4 995 Kč
   
HD (1280x720px)
WiFi

Produkty

Kategorie zboží

Filtry

Speciální funkce
další možnosti (13)
Způsob komunikace
další možnosti (4)
Výdrž baterie
Způsob napájení
Kompatibilita
Způsob nahrávání
Aplikace
Typy poplachů
Výrobci

Kontakt

+420725359870
Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 10 let v oboru