5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@SPYobchod.cz       Doprava a platba       Vše o nákupu       Blog        Aktuality

Rušičky diktafonů

Rušičky diktafonů Rušičky diktafonů jsou zařízení navržená k ochraně proti neoprávněnému nahrávání zvuku. Tyto přístroje generují specifický zvukový nebo elektronický signál, který efektivně "zamaskuje" nebo ruší zvukové záznamy, čímž znemožňuje, aby diktafony nebo jiná nahrávací zařízení učinila srozumitelný záznam. Rušičky diktafonů se často používají v citlivých oblastech, kde je potřeba chránit soukromí a zabezpečit informace, jako jsou zasedací místnosti, kanceláře, soudní síně nebo osobní prostory. 


  více informací

Typy rušení

  • Akustické rušení: Generuje hluk nebo maskovací zvuky, které překrývají hlasovou komunikaci a znemožňují její záznam.
  • Elektronické rušení: Vysílá elektromagnetické signály, které ruší funkci mikrofonů a nahrávacích zařízení.

Metody rušení

  • Bílý šum: Generuje stálý šum, který maskuje hlasové frekvence a znemožňuje jejich záznam.
  • Frekvenční maskování: Vytváří zvuky na podobných frekvencích jako lidský hlas, což ztěžuje rozlišení hlasu od rušícího signálu.
  • Nepříjemné zvukové signály: Vysílá zvuky, které jsou pro lidské ucho nepříjemné nebo rušivé, čímž nutí osobu přestat nahrávat.

Použití

Rušičky diktafonů se používají v různých situacích, kde je potřeba chránit soukromé rozhovory nebo citlivé informace před neoprávněným nahráváním. Jsou ideální pro:

  • Obchodní jednání a schůzky
  • Soukromé konverzace a porady
  • Ochrana osobního soukromí v domácnostech
  • Bezpečnostní opatření pro VIP osoby a veřejné činitele

Legálnost a etické aspekty

Používání rušiček diktafonů je v některých jurisdikcích regulováno nebo omezeno zákonem. Je důležité se před použitím těchto zařízení seznámit s místními zákony a regulacemi týkajícími se ochrany soukromí a záznamu konverzací.

Výběr a umístění

Při výběru rušičky diktafonů je důležité zvážit velikost prostoru, ve kterém bude zařízení použito, a typ nahrávacího zařízení, proti kterému má rušička fungovat. Umístění rušičky je klíčové pro maximální efektivitu, a mělo by být strategicky zvoleno tak, aby pokrylo celou oblast, kde probíhá komunikace.

Rušičky diktafonů jsou efektivním řešením pro ochranu soukromí a zabezpečení informací v různých prostředích. Jejich správné použití může významně přispět k prevenci neoprávněného záznamu a úniku citlivých dat.

VYBRANÉ PRODUKTY A JEJICH HLAVNÍ FUNKCE

Produkt Hlavní Funkce
Profesionální generátor bílého šumu DNG2300 Prevence proti všem formám odposlechu, možnost připojení až 18 převodníků a 24 reproduktorů, zpětná vazba pro automatické přizpůsobení hlasitosti konverzace.
DRUID D-06 - 100% zabezpečená konverzace Zajišťuje 100% bezpečnou konverzaci, vyřadí z provozu GSM, RF, laserové a stetoskopické odposlechy, vyřadí z provozu veškerá záznamová zařízení.
Přenosný generátor šumu Rabbler MNG-300 Profesionální zařízení pro znemožnění nahrávání či odposlechu, produkuje speciální mix zvuků a hlasů efektivnější než klasický bílý šum.
Převodník šumu z generátoru do stěn Slouží k přenosu šumu z generátoru do stěn, stropů či oken a chrání místnost proti laserovým či kontaktním mikrofonům.
Ultrazvuková rušička odposlechů 24-avto s dálkovým ovládáním Ruší v rozsahu 360° horizontálně a 180° vertikálně, spouštění dálkovým ovládáním, 24 ultrazvukových generátorů, napájení vestavěnou dobíjecí baterií 12V/3000mAh, možnost napájení z cigaretového zapalovače v autě.
Ultrazvuková rušička diktafonů BugHunter BDA-4 8 ultrazvukových vysílačů, kombinace ultrazvuku a bílého šumu, dosah až 7 metrů, napájení ze sítě.
Rušička mikrofonů na zeď či stropy BDA-5 100 ultrazvukových měničů, dosah až 10 metrů, dálkové ovládání s dosahem až 30 metrů, elegantní vzhled.
Ultrazvuková rušička odposlechů Light Efektivní rušení až do vzdálenosti 5m, integrovaná baterie, silný magnet pro přichycení, možnost připojení ke stálému napájení.
Ultrazvuková rušička odposlechů Light-RC s dálkovým ovládáním Efektivní rušení až do vzdálenosti 5m, integrovaná baterie, dálkové ovládání pro spínání na vzdálenost až 10 metrů.

 

JAK VYBRAT RUŠIČKU?

Při výběru rušičky nebo generátoru šumu je důležité zvážit několik klíčových faktorů, aby zařízení co nejlépe vyhovovalo vašim potřebám. Zde je několik kritérií, která byste měli vzít v úvahu:

Účel použití

  • Ochrana proti odposlechu: Pokud potřebujete ochránit konverzace v kanceláři nebo během důležitých jednání, hledejte zařízení speciálně navržené pro rušení mikrofonů a nahrávacích zařízení.
  • Ochrana soukromí v automobilu: Pro ochranu během cestování autem vyberte modely s možností napájení z cigaretového zapalovače a s dálkovým ovládáním.

Typ rušení

  • Ultrazvukové rušičky: Tyto rušičky jsou efektivní proti mikrofonům diktafonů a mobilních telefonů, jejichž provoz je pro lidské ucho téměř neslyšitelný.
  • Generátory bílého šumu: Generují širokopásmový šum, který maskuje zvukové signály a činí nahrávání nesrozumitelným.

Dosah a pokrytí

  • Zvažte velikost prostoru, který potřebujete chránit. Některé zařízení mají omezený dosah a jsou vhodné pro menší místnosti, zatímco jiné mohou pokrýt větší prostory nebo celé kanceláře.

Napájení a mobilita

  • Stacionární vs. přenosné: Vyberte si mezi stacionárními zařízeními pro trvalou instalaci nebo přenosnými modely s bateriovým napájením pro flexibilní použití.
  • Doba provozu na baterie: U přenosných modelů zkontrolujte výdrž baterie a zda je možné zařízení nabíjet nebo připojit k trvalému napájení.

Speciální funkce

  • Dálkové ovládání: Umožňuje snadné zapínání a vypínání zařízení na dálku, což je obzvláště užitečné pro zařízení umístěná na obtížně dostupných místech.
  • Možnost připojení externích zařízení: Některé modely umožňují připojení externích reproduktorů nebo převodníků pro rozšíření pokrytí.

 

Otázky a odpovědi

  • Jaký je hlavní rozdíl mezi ultrazvukovými rušičkami a generátory bílého šumu?

Ultrazvukové rušičky vysílají zvukové vlny na frekvencích, které jsou obvykle mimo rozsah lidského sluchu, a jsou efektivní proti mikrofonům a nahrávacím zařízením. Generátory bílého šumu vytvářejí šum ve širokém spektru frekvencí, který maskuje hlasové komunikace a činí je nesrozumitelnými pro odposlech.

  • Mohu použít rušičku diktafonů v mé kanceláři pro ochranu soukromých jednání?

Ano, rušičky diktafonů jsou navrženy právě pro ochranu soukromých konverzací v kancelářích nebo jednacích místnostech. Je však důležité zvolit model s dostatečným dosahem pro pokrytí celé místnosti a zkontrolovat místní legislativu ohledně používání takových zařízení.

  • Je legální používat rušičky a generátory šumu?

Legálnost používání rušiček a generátorů šumu se liší podle země a místních zákonů. V některých jurisdikcích může být jejich použití omezeno nebo vyžadovat speciální povolení. Doporučujeme se před použitím seznámit s místními regulacemi.

  • Jaký dosah mají obvykle ultrazvukové rušičky?

Dosah ultrazvukových rušiček se může lišit v závislosti na modelu a výkonu. Některé modely mohou efektivně rušit nahrávací zařízení na vzdálenost od 3 do 7 metrů, zatímco jiné, určené pro větší prostory, mohou mít dosah až 10 metrů nebo více.

  • Mohu použít rušičku pro ochranu proti odposlechu v mém automobilu?

Ano, existují speciální modely rušiček navržené pro použití v automobilu, které lze napájet přímo z cigaretového zapalovače. Tyto rušičky jsou efektivní pro ochranu proti odposlechu během cestování.

  • Jak dlouho mohu používat přenosnou rušičku na baterie?

Doba provozu na baterie se liší podle modelu a kapacity baterie. Některé přenosné rušičky nabízejí výdrž baterie až 6 hodin nebo více, zatímco jiné mohou vyžadovat častější nabíjení nebo trvalé připojení k napájení pro delší používání.

  • Mohu ovládat rušičku na dálku?

Některé modely rušiček jsou vybaveny dálkovým ovládáním, což umožňuje snadné zapínání a vypínání zařízení na dálku. Tato funkce je obzvláště užitečná pro zařízení umístěná na obtížně dostupných místech.

rušičky diktafonů

 

Nejprodávanější

1. Přenosný generátor šumu Rabbler MNG-300

Přenosný generátor šumu Rabbler MNG-300
Přenosný generátor šumu - Rabbler MNG-300 patří mezi nejlepší kapesní šumové generátory a slouží k zabezpečení konverzace proti odposlechu, či skrytému nahrávání.

8 995 Kč
2. Převodník šumu z generátoru do stěn TD2300

Převodník šumu z generátoru do stěn TD2300
Převodník slouží k přenosu šumu z generátoru do stěn, stropů či oken a chrání místnost proti laserovým či kontaktním mikrofonům.

1 995 Kč
3. Profesionální generátor bílého šumu DNG2300

Profesionální generátor bílého šumu DNG2300
Profesionální 3-kanálový generátor bílého šumu DNG2300 slouží k vyřazení z provozu skrytých diktafonů, drátových mikrofonů ve zdech, kontaktních i laserových mikrofonů.

22 950 Kč
4. Ultrazvuková rušička diktafonů Bughunter

Ultrazvuková rušička diktafonů Bughunter
Ultrazvuková rušička diktafonů s dosahem až 3 metry, velmi tichá a nezjistitelná, možnost připojení dalších 2 externích ultrazvukových reproduktorů

od 39 995 Kč
5. DRUID D-06 - 100% zabezpečená konverzace

DRUID D-06 - 100% zabezpečená konverzace
DRUID D-06 zabezpečí konverzaci proti odposlechu spolehlivěji, než jakékoliv jiné zařízení na světě.

68 950 Kč
6. Reproduktor pro BugHunter

Reproduktor pro BugHunter
Externí reproduktor pro ultrazvukovou rušičku Bughunter, díky kterému rozšíříte prostor rušení audio záznamů o několik metrů.

7 995 Kč
7. Ultrazvuková rušička diktafonů BugHunter BDA-4

Ultrazvuková rušička diktafonů BugHunter BDA-4
Diskrétní ultrazvuková rušička diktafonů podobající se moderním reproduktorům.

45 950 Kč
8. Sada Bughunter ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru

Sada Bughunter ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru
Bughunter sada ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru

od 44 990 Kč
47 990 Kč
9. Držák převodníku na okno

Držák převodníku na okno
Držák převodníků generátoru bílého šumu na okno.

395 Kč
10. Baterie pro DRUID D-06

Baterie pro DRUID D-06
Baterie pro šumový generátor DRUID D-06

6 995 Kč
17 položek
Ultrazvuková rušička diktafonů BugHunter BDA-4

Ultrazvuková rušička diktafonů BugHunter BDA-4

Diskrétní ultrazvuková rušička diktafonů podobající se moderním reproduktorům.

1-2ks skladem
45 950 Kč
   
doporučujeme
Přenosný generátor šumu Rabbler MNG-300

Přenosný generátor šumu Rabbler MNG-300

Přenosný generátor šumu - Rabbler MNG-300 patří mezi nejlepší kapesní šumové generátory a slouží k zabezpečení konverzace proti odposlechu, či skrytém...

3-5ks skladem
8 995 Kč
   
Profesionální generátor bílého šumu DNG2300

Profesionální generátor bílého šumu DNG2300

Profesionální 3-kanálový generátor bílého šumu DNG2300 slouží k vyřazení z provozu skrytých diktafonů, drátových mikrofonů ve zdech, kontaktních i las...

1-2ks skladem
22 950 Kč
   
Ultrazvuková rušička diktafonů Bughunter

Ultrazvuková rušička diktafonů Bughunter

Ultrazvuková rušička diktafonů s dosahem až 3 metry, velmi tichá a nezjistitelná, možnost připojení dalších 2 externích ultrazvukových reproduktorů

1-2ks skladem
od 39 995 Kč
doporučujeme
DRUID D-06 - 100% zabezpečená konverzace

DRUID D-06 - 100% zabezpečená konverzace

DRUID D-06 zabezpečí konverzaci proti odposlechu spolehlivěji, než jakékoliv jiné zařízení na světě.

3-5ks skladem
68 950 Kč
   
doporučujeme
Ultrazvuková rušička odposlechů Light-RC s dálkovým ovládáním

Ultrazvuková rušička odposlechů Light-RC s dálkovým ovládáním

Kompaktní ultrazvuková rušička odposlechů a diktafonů s dálkovým ovládáním

1-2ks skladem
29 950 Kč
   
Ultrazvuková rušička odposlechů 24-avto s dálkovým ovládáním

Ultrazvuková rušička odposlechů 24-avto s dálkovým ovládáním

Ultrazvuková rušička odposlechů s pokrytím 360°.

1-2ks skladem
69 990 Kč
   
Rušička mikrofonů na zeď či stropy BDA-5

Rušička mikrofonů na zeď či stropy BDA-5

Revoluční ultrazvuková rušička mikrofonů a odposlechů se snadnou montáží na zdi či stropy a s dálkovým ovládáním.

1-2ks skladem
99 950 Kč
   
Baterie pro DRUID D-06

Baterie pro DRUID D-06

Baterie pro šumový generátor DRUID D-06

1-2ks skladem
6 995 Kč
   
Kufr pro DRUID D-06

Kufr pro DRUID D-06

Ochranný kufr pro šumový generátor DRUID D-06

1-2ks skladem
2 995 Kč
   
Převodník šumu z generátoru do stěn TD2300

Převodník šumu z generátoru do stěn TD2300

Převodník slouží k přenosu šumu z generátoru do stěn, stropů či oken a chrání místnost proti laserovým či kontaktním mikrofonům.

Více než 5ks skladem
1 995 Kč
   
Reproduktor pro BugHunter

Reproduktor pro BugHunter

Externí reproduktor pro ultrazvukovou rušičku Bughunter, díky kterému rozšíříte prostor rušení audio záznamů o několik metrů.

1-2ks skladem
7 995 Kč
   
Držák převodníku na okno

Držák převodníku na okno

Držák převodníků generátoru bílého šumu na okno.

Více než 10ks skladem
395 Kč
   
Sada Bughunter ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru

Sada Bughunter ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru

Bughunter sada ultrazvukové rušičky diktafonů a reproduktoru

Na dotaz
47 990 Kč od 44 990 Kč
-6 %
doporučujeme
Ultrazvuková rušička odposlechů Secutek Circle 360°

Ultrazvuková rušička odposlechů Secutek Circle 360°

Kompaktní ultrazvuková rušička odposlechů a diktafonů s pokrytím 360°.

Skladem u dodavatele
59 950 Kč
   
Ultrazvuková rušička odposlechů Light

Ultrazvuková rušička odposlechů Light

Přenosná ultrazvuková rušička odposlechů

Skladem u dodavatele
22 490 Kč
   
Ultrazvuková rušička odposlechů Sphere-91

Ultrazvuková rušička odposlechů Sphere-91

Ultrazvuková rušička odposlechů Sphere-91s pokrytím 360° se řadí mezi nejlepší generátory ultrazvuku na trhu.

Skladem u dodavatele
249 000 Kč
   

Produkty

Kategorie zboží

Filtry

Výrobci

Kontakt

+420725359870
Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 10 let v oboru