5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@SPYobchod.cz       Doprava a platba       Vše o nákupu       Blog        Aktuality

Videotelefony, videozvonky

Videotelefony a videozvonky jsou inovativní technologické produkty, které přinášejí revoluci v komunikaci a zabezpečení domácností. Tyto zařízení kombinují vizuální a audio komponenty, aby umožnily uživatelům nejen slyšet, ale také vidět osoby na druhé straně dveří nebo brány, a to vše z pohodlí domova nebo dokonce na dálku prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu. Nabízíme drátové, bezdrátové i IP videotelefony. více informací

 

Videotelefony

Videotelefony jsou systémy určené primárně pro vnitřní komunikaci v budovách, jako jsou kanceláře, bytové domy nebo rodinné domy. Tyto systémy umožňují vizuální a hlasovou komunikaci mezi dvěma nebo více místnostmi nebo mezi vnitřní jednotkou a vnější jednotkou umístěnou u vchodu.

Klíčové vlastnosti:

  • Dvoucestná komunikace: Umožňuje uživatelům nejen vidět, kdo je u dveří, ale také s ním komunikovat.
  • Integrace s bezpečnostními systémy: Některé modely mohou být integrovány do širšího bezpečnostního systému domácnosti, což umožňuje například ovládání zámků dveří.
  • Kvalitní video a audio: Poskytují čistý obraz a zvuk, což umožňuje snadnou identifikaci návštěvníků a plynulou komunikaci.

Videozvonky

Videozvonky jsou navrženy tak, aby poskytovaly vizuální identifikaci návštěvníků u hlavního vchodu. Tyto zařízení jsou často připojeny k internetu a umožňují uživatelům přístup k video streamu a komunikaci s návštěvníky prostřednictvím mobilní aplikace, ať jsou kdekoli.

Klíčové vlastnosti:

  • Vzdálený přístup: Umožňuje uživatelům vidět a komunikovat s návštěvníky prostřednictvím mobilní aplikace, bez ohledu na to, kde se nacházejí.
  • Detekce pohybu a upozornění: Mnoho videozvonků obsahuje senzory pohybu, které mohou upozornit majitele na aktivitu u dveří, i když návštěvník nezazvonil.
  • Nahrávání a ukládání: Umožňuje záznam videa nebo snímků návštěvníků pro pozdější zhlédnutí nebo jako bezpečnostní záznam.

Společné výhody

  • Zvýšená bezpečnost: Oba typy zařízení umožňují uživatelům identifikovat návštěvníky před otevřením dveří, což zvyšuje osobní bezpečnost.
  • Pohodlí: Poskytují možnost komunikovat s návštěvníky bez nutnosti být fyzicky u dveří.
  • Prevence protiprávního jednání: Viditelnost těchto zařízení může odrazovat potenciální vetřelce.

VIDEOZVONEK

FUNKCE:

Funkce Popis
Obrazová detekce pohybu Technologie umožňující zařízením, jako jsou bezpečnostní kamery nebo digitální dveřní kukátka, analyzovat zaznamenaný obraz v reálném čase a identifikovat změny indikující pohyb. Při detekci pohybu může zařízení automaticky zaznamenávat video, odesílat upozornění nebo aktivovat alarm, což uživatelům umožňuje okamžitě reagovat na potenciálně podezřelou aktivitu.
PIR Senzor Pasivní infračervený senzor, který detekuje pohyb měřením infračerveného záření (teplo) z objektů v jeho zorném poli. Je efektivní v rozpoznávání pohybu živých bytostí a je ceněný pro svou nízkou spotřebu energie a schopnost minimalizovat falešné poplachy.
Pro Dlouhodobý Provoz z El. Sítě Zařízení navržená pro trvalé napájení z domácí elektrické sítě, což zajišťuje nepřetržitý provoz bez potřeby časté výměny nebo dobíjení baterií. Ideální pro bezpečnostní kamery a monitorovací systémy, které vyžadují kontinuální ochranu.
Široký Úhel Záběru Kamery s touto funkcí poskytují rozšířený úhel záběru, což umožňuje pokrýt větší prostor a zachytit více informací v jednom záběru. Široký úhel záběru je zvláště užitečný pro monitorování rozsáhlých oblastí nebo pro poskytnutí ponořujícího vizuálního zážitku.
Upozornění při Pohybu Automatické odeslání varování nebo notifikace uživateli při detekci pohybu zařízením. Umožňuje rychlou reakci na neautorizovanou aktivitu nebo podezřelé pohyby v monitorované oblasti.
Extrémně Dlouhá Výdrž Baterie Zařízení s touto funkcí jsou navržena tak, aby maximalizovala výdrž baterie, často umožňují provoz na jedno nabití po dobu několika dní až týdnů. Je to klíčové pro zařízení, která vyžadují mobilitu nebo tam, kde není snadný přístup k elektrické síti.
Video + Audio Možnost zařízení zaznamenávat nejen video, ale i audio, poskytuje uživatelům komplexnější přehled o situaci prostřednictvím kombinace vizuálních a zvukových informací.
Vestavěný Reproduktor Umožňuje zařízením přehrávat zvuk přímo na místě, což je užitečné pro dvoustrannou komunikaci, varovné signály nebo pro přehrávání audio zpráv a upozornění.

* Tato tabulka poskytuje ucelený přehled o klíčových funkcích, které moderní bezpečnostní a monitorovací zařízení nabízejí, a zdůrazňuje jejich význam pro zvýšení bezpečnosti a pohodlí uživatelů.

NOČNÍ VIDĚNÍ:

Noční vidění a infrapervené (IR) osvětlení jsou klíčové technologie používané v bezpečnostních kamerách, videotelefonech, videozvoncích a jiných monitorovacích zařízeních pro zlepšení viditelnosti a kvality obrazu v nízkých světelných podmínkách nebo úplné tmě. Tyto technologie využívají různé vlnové délky IR světla k osvětlení scény před kamerou, což umožňuje zařízení zachytit jasný obraz i ve tmě. Zde je podrobnější pohled na dva typy IR osvětlení: 840nm (viditelný) a 940nm (neviditelný).

IR 840nm (Viditelný)

IR osvětlení s vlnovou délkou 840nm je ve tmě slabě viditelné lidským okem jako červené světlo. Tato vlastnost může být užitečná v některých aplikacích, kde je mírná viditelnost osvětlení přijatelná nebo dokonce žádoucí pro odstrašující efekt. Například, přítomnost viditelného IR osvětlení může signalizovat potenciálním vetřelcům, že jsou monitorováni.

Klíčové vlastnosti:

  • Mírná viditelnost: Emituje slabé červené světlo, které může být viditelné v těsné blízkosti zařízení.
  • Odstrašující efekt: Viditelnost osvětlení může působit odstrašujícím dojmem na nechtěné návštěvníky.
  • Dostatečný dosah: Poskytuje dobrý dosah nočního vidění pro většinu domácích a komerčních aplikací.

IR 940nm (Neviditelný)

Na druhé straně, IR osvětlení s vlnovou délkou 940nm je pro lidské oko zcela neviditelné, což umožňuje plně nenápadné monitorování i ve tmě. Toto neviditelné IR osvětlení je ideální pro aplikace, kde je potřeba diskrétnost, jako je monitorování divoké zvěře, zabezpečení domácnosti, nebo jiné situace, kde by přítomnost osvětlení mohla být nežádoucí.

Klíčové vlastnosti:

  • Plná neenápadnost: Zcela neviditelné pro lidské oko, ideální pro diskrétní monitorování.
  • Žádný odstrašující efekt: Nezanechává viditelné světelné stopy, což je vhodné pro tajné operace nebo pro použití v citlivých prostředích.
  • Omezenější dosah: V porovnání s 840nm IR osvětlením může mít 940nm osvětlení mírně omezenější dosah a efektivitu, což je důležité zvážit při plánování systému bezpečnostního monitorování.

Při výběru mezi 840nm a 940nm IR osvětlením je důležité zvážit konkrétní požadavky na monitorování, očekávané světelné podmínky a požadovaný úroveň diskrétnosti. Oba typy nabízejí jedinečné výhody a mohou být efektivně využity v různých bezpečnostních a monitorovacích aplikacích.

Možnosti odemykání

Moderní bezpečnostní systémy a zařízení, jako jsou videotelefony a chytré zámky, nabízí různé možnosti odemykání, které zvyšují pohodlí a bezpečnost uživatelů. Tyto metody umožňují flexibilní přístup k nemovitosti a poskytují různé úrovně zabezpečení. Zde jsou podrobně popsány tři klíčové možnosti odemykání: pomocí vnitřní jednotky, RFID čtečky a mobilní aplikace.

Vnitřní jednotkou

Vnitřní jednotka videotelefonu nebo interkomového systému umožňuje uživatelům odemknout dveře nebo bránu stiskem tlačítka nebo dotykem obrazovky umístěné uvnitř budovy. Tato možnost je ideální pro situace, kdy je potřeba rychle povolit vstup návštěvníkům bez nutnosti fyzicky se přesunout k vchodu.

  • Pohodlí: Umožňuje uživatelům odemknout dveře z pohodlí domova nebo kanceláře.
  • Bezpečnost: Nabízí možnost vizuálně identifikovat návštěvníka pomocí videa nebo fotografie před udělením přístupu.
  • Flexibilita: Uživatelé mohou odemykat dveře pro různé návštěvníky, od kurýrů po rodinné příslušníky.

RFID čtečka

RFID (Radio-Frequency Identification) čtečky umožňují odemykání dveří pomocí RFID klíčenek nebo karet, které komunikují s čtečkou na krátkou vzdálenost. Tato metoda je efektivní a bezpečná, protože každý RFID tag může být unikátně kódován.

  • Rychlý Přístup: Umožňuje rychlé odemykání bez potřeby fyzického klíče nebo zadávání hesla.
  • Vysoká Úroveň Zabezpečení: Každý RFID tag může být individuálně programován a sledován, což zvyšuje bezpečnost.
  • Snadná Správa: RFID klíčenky nebo karty lze snadno přidávat nebo odebírat z systému, což usnadňuje správu přístupu.

Mobilní aplikací

Odemykání dveří prostřednictvím mobilní aplikace je stále populárnější díky rozvoji chytrých domovů a IoT (Internet of Things) zařízení. Uživatelé mohou odemykat dveře na dálku z mobilního telefonu nebo tabletu, což nabízí maximální flexibilitu a pohodlí.

  • Vzdálený Přístup: Umožňuje uživatelům ovládat zámky dveří odkudkoli, což je ideální pro vpuštění návštěvníků, když nejsou doma.
  • Integrace s Chytrým Domovem: Mobilní aplikace může být integrována s dalšími chytrými zařízeními v domácnosti pro komplexní správu domácnosti.
  • Bezpečnostní Protokoly: Moderní aplikace nabízejí šifrovanou komunikaci a další bezpečnostní funkce, jako je dvoufaktorová autentizace, což zajišťuje vysokou úroveň zabezpečení.

Každá z těchto možností odemykání nabízí jedinečné výhody a může být vybrána na základě specifických potřeb a preferencí uživatele. Flexibilita v možnostech přístupu umožňuje uživatelům vytvořit bezpečnostní systém, který nejlépe vyhovuje jejich životnímu stylu a požadavkům na zabezpečení.

 

Vzhled videotelefonu

Videotelefon neboli videovrátný se skládá ze dvou částí. Vnitřní jednotky (LCD monitor) a venkovní jednotky (kamera videotelefonu se zvonkem). 

Monitor video telefonu obsahuje kromě LCD displeje interkom, tlačítko pro otevření dveří, mikrofon a reproduktor. Kamera videotelefonu je taktéž vybavena mikrofonem a reproduktorem. Navíc obsahuje tlačítko zvonku a u vybraných modelů IR přisvícení, popřípadě PIR senzor, pro detekci pohybu.

Video zvonek je na rozdíl od digitálních dveřních kukátek vhodný pro instalaci zejména na rodinné domy či kancelářské budovy.

Propojení vnitřní a venkovní jednotky videotelefonu

Monitor s venkovní jednotkou může být propojen několika způsoby. Buď standardně pomocí vícežílových kablíků, nebo bezdrátově. Zvolíte-li bezdrátový videotelefon, bude vám stačit do venkovní jednotky pouze přivést elektřinu.

Bezdrátové videotelefony mohou mít vlastní vysílač, nebo mohou streamovat obraz přes WiFi síť na internet (v případě IP videovrátných).

Podle jakých parametrů vybírat video telefon

Existují 2 možnosti, jak jak může být video telefon zapojen. Každá z nich má své pro i proti. Zvolíte-li bezdrátový video zvonek bude jeho instalace jednodušší. Naopak drátový videozvonek bude nabízet stabilnější provoz, který není náchylný na jakékoliv rušení. Jednotlivé videotelefony rozebereme v následujících odstavcích.

Drátové videotelefony

Co se provozu týče, tak jsou drátové video zvonky s kamerou nejstabilnějším možným řešením. Chcete-li tedy absolutně spolehlivé, bezúdržbové řešení, je drátový videotelefon tou nejlepší volbou.

V naší nabídce najdete drátové videozvonky pro samostatné jednotky, i pro kanceláře, či bytové domy, kde je nutné připojit více monitorů. K vybraným systémům je možné připojit dokonce několik venkovních jednotek i tradiční bezpečnostní kamery. Toto řešení je velmi oblíbené, zejména díky tomu, že plní funkci videovrátného i bezpečnostního systému. 

Analogové bezdrátové video zvonky s kamerou

V dnešní době, kdy veškerá zařízení komunikují bezdrátově, jsou bezdrátové videozvonky pro uživatele na první pohled velmi lákavé, a to zejména díky jejich snadné instalaci. Bezdrátový přenos však neposkytuje zdaleka takovou stabilitu, jako ten drátový. Největším problémem může být rušení, například o WiFi sítí, které ke komunikaci používají stejnou frekvenci, jako bezdrátové videozvonky. Špatně vybraný video zvonek pak nejen, že nemusí spolehlivě fungovat, ale může také ovlivňovat správnou funkčnost WiFi sítě. Z tohoto důvodu zákazníkům, kteří vyžadují bezdrátovou komunikaci, doporučujeme zvolit pokročilé WiFi IP video zvonky, které narozdíl od analogových bezdrátových zvonků s WiFi sítěmi nijak nekolidují, naopak s nimi spolupracují.

WiFi IP videozvonky s kamerou 

Pokročilé videozvonky s kamerou využívající moderní WiFi technologiiVideovrátný s kamerou se připojí k vaší stávající WiFi síti, díky které získá přístup na internet. Narozdíl od odstatních videovrátých nepotřebujete žádnou speciální vnitřní jednotku. Obraz je totiž možné sledovat přímo na mobilním telefonu či tabletu. WiFi videovrátný může být spojen s několika různými zařízeními. Při stisku zvonku na venkovní jednotce vám pomocí push video funkce na mobilu okamžitě vyskočí upozornění o příchozím hovoru. Po přijmutí ihned uvidíte video a budete moci s návštěvou oboustranně komunikovat, a samozřejmě i otevřít elektronický zámek.

Ty nejlepší WiFi video zvonky jsou vybaveny kromě kamery i tepelným pohybovým senzorem, a částečně tedy i zastoupí klasické zabezpečovací zařízení.

Nejprodávanější

1. WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek
Videozvonek s RFID čtečkou a detekcí pohybu, vzdáleně ovládaný přes mobilní aplikaci. Samozřejmostí je funkce oboustranného interkomu a noční vidění.

3 995 Kč
4 395 Kč
2. Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08
100% Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08 na baterie s WiFi, HD rozlišením, IR přísvitem, detekcí pohybu a oznámením push notifikacemi v mobilní aplikaci

3 795 Kč
3. RFID klíčenka

RFID klíčenka
RFID bezkontaktní elektronická klíčenka pro videozvonky Veria

od 39 Kč
4. Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08

Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08
Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08

495 Kč
5. WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
WIFI Set LCD monitoru VERIA 8277B-W a vstupní stanice VERIA 831. WiFi sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monitorem a vstupní kamerovou jednotkou....

9 465 Kč
6. LCD monitor Veria 7076 - 7"

LCD monitor Veria 7076 - 7" více barev
LCD monitor Veria 7076B je zlatou střední cestou při volbě zabezpečení vašeho domu, prostřednictvím kterého je možné komunikovat s návštěvníky, monitorovat prostor před venkovní...

od 4 195 Kč
7. Chip pro otvírání dveří

Chip pro otvírání dveří
RFID bezkontaktní elektronický chip pro videozvonky Secutek

50 Kč
8. Video telefon Veria 831-RFID

Video telefon Veria 831-RFID
Video telefon VERIA 831-RFID s plně digitální komunikací s vnitřní jednotkou (monitorem).

3 395 Kč
9. Videovrátný Veria 8277B+831

Videovrátný Veria 8277B+831
Videovrátný se skládá z monitoru VERIA 8277B a videozvonku VERIA 831. Sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monitorem a vstupní kamerovou...

8 720 Kč
10. Zvonek s kamerou Veria 831

Zvonek s kamerou Veria 831
Zvonek s kamerou VERIA 831 s plně digitální komunikací mezi ní a vnitřní jednotkou (monitorem).

2 475 Kč
22 položek
Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08

100% Bezdrátový video zvonek, WiFi, Secutek SRT-WD08 na baterie s WiFi, HD rozlišením, IR přísvitem, detekcí pohybu a oznámením push notifikacemi v m...

1-2ks skladem
3 795 Kč
   
HD (1280x720px)
WiFi
WiFi set videotelefonu Veria 3001-W a vstupní stanice Veria 301

WiFi set videotelefonu Veria 3001-W a vstupní stanice Veria 301

WIFI Set LCD monitoru VERIA 3001-W a vstupní stanice VERIA 301. WiFi sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monito...

1-2ks skladem
8 450 Kč
   
Full HD (1920x1080px)
7"
WiFi
Videozvonek Veria 8276B+831

Videozvonek Veria 8276B+831

Videozvonek se skládá z monitoru VERIA 8276B a vstupní stanice VERIA 831. Sestava domácího videozvonku VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi mon...

3-5ks skladem
7 780 Kč
   
480 TVL
7"
Videovrátný Veria 8277B+831

Videovrátný Veria 8277B+831

Videovrátný se skládá z monitoru VERIA 8277B a videozvonku VERIA 831. Sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monit...

1-2ks skladem
8 720 Kč
   
480 TVL
7"
Digitální videozvonek Secutek DB007P

Digitální videozvonek Secutek DB007P

Videozvonek s detekcí pohybu, oboustrannou komunikací a možností pořízení fotky nebo videa návštěvníka. To vše z přehledné mobilní aplikace ve Vašem t...

1-2ks skladem
7 995 Kč
   
HD (1280x720px)
WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

WiFi IP videozvonek Secutek DBV02P s RFID čtečkou + 433MHz zvonek

Videozvonek s RFID čtečkou a detekcí pohybu, vzdáleně ovládaný přes mobilní aplikaci. Samozřejmostí je funkce oboustranného interkomu a noční vidění.

Více než 10ks skladem
4 395 Kč 3 995 Kč
   
-9 %
Full HD (1920x1080px)
WiFi
WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WIFI Set LCD monitoru VERIA 8277B-W a vstupní stanice VERIA 831. WiFi sestava domácího videotelefonu VERIA vyniká plně digitální komunikací mezi monit...

1-2ks skladem
9 465 Kč
   
480 TVL
7"
WiFi
Zvonek s kamerou Veria 831

Zvonek s kamerou Veria 831

Zvonek s kamerou VERIA 831 s plně digitální komunikací mezi ní a vnitřní jednotkou (monitorem).

1-2ks skladem
2 475 Kč
   
480 TVL
Kovový videozvonek Secutek SPL-111K-1 s RFID čtečkou

Kovový videozvonek Secutek SPL-111K-1 s RFID čtečkou

Nejnovější generace inteligentních videozvonků s podporou dvoužilové technologie přenosu. Možnost oboustranné komunikace, odemykání el. zámku a další ...

1-2ks skladem
4 495 Kč
   
Monitor Veria 8277B (2-WIRE)

Monitor Veria 8277B (2-WIRE)

Dotykový LCD monitor VERIA 8277B s plně digitální komunikací mezi ním a vstupní kamerovou jednotkou. Nabízí možnost připojení dalších externích kamer.

1-2ks skladem
6 285 Kč
   
7"
WiFi monitor Veria 8277B-W (2-WIRE)

WiFi monitor Veria 8277B-W (2-WIRE)

WIFI LCD dotykový monitor VERIA 8277B-W s plně digitální komunikací mezi ním a vstupní kamerovou jednotkou. Monitor má integrovanou Wi-Fi a nabízí mož...

1-2ks skladem
6 990 Kč
   
7"
WiFi
Monitor Veria 8276B (2-WIRE)

Monitor Veria 8276B (2-WIRE)

LCD monitor VERIA 8276B s dotykovými tlačítky s plně digitální komunikací mezi ním a vstupní kamerovou jednotkou. Možnost připojení dalších externích ...

1-2ks skladem
4 370 Kč
   
7"
Dotykový 4,3" monitor videozvonku Secutek SPL-432M

Dotykový 4,3" monitor videozvonku Secutek SPL-432M

Dotykový TFT LCD 4.3" monitor Secutek SPL-432M je určen pro komunikaci s videozvonky série Secutek SPL.

1-2ks skladem
3 495 Kč
   
4,3"
Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08

Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08

Vnitřní zvonek k videozvonku Secutek SRT-WD08

1-2ks skladem
495 Kč
   
výprodej
RFID klíčenka

RFID klíčenka

RFID bezkontaktní elektronická klíčenka pro videozvonky Veria

Více než 10ks skladem
od 39 Kč
Vnitřní tlačítko zvonku Secutek SPL-IDR

Vnitřní tlačítko zvonku Secutek SPL-IDR

Příslušenství k videozvonkům Secutek

3-5ks skladem
295 Kč
   
Dvojitý zdroj videozvonků Secutek SPL-206A-2S

Dvojitý zdroj videozvonků Secutek SPL-206A-2S

Příslušenství k videozvonkům Secutek SPL s montáží na DIN lištu

1-2ks skladem
1 795 Kč
   
Protidešťový kryt pro 3 moduly Dahua VTO2000A-RC3

Protidešťový kryt pro 3 moduly Dahua VTO2000A-RC3

Příslušenství k videozvonku Dahua VTO2000A

1-2ks skladem
1 745 Kč
   
Video telefon Veria 831-RFID

Video telefon Veria 831-RFID

Video telefon VERIA 831-RFID s plně digitální komunikací s vnitřní jednotkou (monitorem).

Skladem u dodavatele
3 395 Kč
   
Na cestě od dodavatele
480 TVL
LCD monitor Veria 7076 - 7"

LCD monitor Veria 7076 - 7" více barev

LCD monitor Veria 7076B je zlatou střední cestou při volbě zabezpečení vašeho domu, prostřednictvím kterého je možné komunikovat s návštěvníky, monito...

Dočasně nedostupné
od 4 195 Kč
Chip pro otvírání dveří

Chip pro otvírání dveří

RFID bezkontaktní elektronický chip pro videozvonky Secutek

Dočasně nedostupné
50 Kč
   
IP Modul pro videozvonky Secutek SPL-IP

IP Modul pro videozvonky Secutek SPL-IP

IP Modul pro videozvonky Secutek SPL-IP je profesionální produkt, pomocí kterého připojíte váš videozvonek Secutek k internetu a umožníte tak k němu ...

Dočasně nedostupné
2 595 Kč
   

Produkty

Kategorie zboží

Filtry

Speciální funkce
další možnosti (3)
Typ nočního vidění
Způsob komunikace
další možnosti (3)
Rozlišení
Způsob napájení
Způsob instalace
Možnosti odemykání
Kompatibilita
Způsob nahrávání
Velikost displeje
Aplikace
Maximální kapacita paměťové karty
32GB
256GB
0 2 Od Do
Filtrovat podle celého rozsahu
Indoorový zvonek
Úhel záběru
110°
170°
0 4 Od Do
Filtrovat podle celého rozsahu
Voděodolnost
Počet zvonků
Výrobci

Kontakt

+420725359870
Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 10 let v oboru