5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@SPYobchod.cz       Doprava a platba       Vše o nákupu       Blog        Aktuality

Recenze dětských hodinek s GPS lokátorem

Dětské hodinky s GPS lokátorem patří dlouhodobě k velmi poptávanému zboží na našem eshopu. Aktuálně jsme však nabízeli pouze jeden model. Proto jsme se rozhodli rozšířit tento sortiment o nové modely. Jak si vedli v testu si můžete přečíst v tomto článku.

O
O

Vzhled a zpracování

Co se zpracování týče jsou na tom všechny hodinky dobře. Bílé (GPS hodinky pro dětsi GPS51) ale lehce vyčnívají. Už na první pohled je vidět, že jsou na tom o něco lépe. Nabízí také jako jediné magnetickou nabíječku a slot na SIM kartu je pod šroubovacím krytem. Dá se od nich očekávat nejdelší životnost i nejlepší celková odolnost.

Mobilní aplikace

Aplikace SeTracker funguje dobře, je jednoduchá na ovládání a plní přesně to, co má. Navíc je i stabilní, nepadá a nezatěžuje telefon. To u podobných aplikaci, z naší zkušenosti, není vždy standardem. Navíc je propojení hodinek s aplikací velice snadné - záležitost několika kroků.

Pomocí aplikace lze sledovat aktuální polohu i historii pohybu. K dispozici jsou také různá nastavení - SOS číslo, režim odesílání polohy (každou minutu, 10 minut nebo hodinu), SMS notifikace apod. S aplikací lze spojit více hodinek, během našeho testu jsme měli přidané všechny tři hodinky a bez problému mezi nimi šlo přepínat.

O
O
o
o

Oboustranná komunikace

Výborně funguje oboustranná komunikace. Na hodinky můžete zavolat z jakéhokoliv čísla a poté probíhá běžný hovor. Telefonovat lze z hodinek nejen na nastavené SOS číslo, ale i na jiná čísla z telefonního seznamu. Nastavit lze až 10 kontaktů.

Přes mobilní aplikaci je také možný dálkový odposlech. Do hodinek odešlete požadavek a ty vám následně zavolají zpět. Po přijmutí hovoru slyšíte, co se v okolí hodinek právě děje. Na hodinkách to přitom není nijak znát.

 

Výdrž

Výdrž hodinek nás mile překvapila. Očekávali jsme výdrž cca 1 den, ale hodinky vydržely fungovat v průměru 3 dny - výdrž jsme testovali třikrát. Po celou dobu testu výdrže jsme hodinky měli u sebe. Zaznamenávaly tedy obvyklý pohyb po městě (do práce, z práce, pohyb po budově a jednu cestu 30 km za Prahu a zpět).

 

Závěr

Všechny hodinky fungují dobře, ovládají se podobně a fungují se stejnou aplikací, kterou se po chvíli používání naučíte ovládat přesně tak, jak potřebujete. GPS čip funguje dobře a přesně, problém má jen v uzavřené budově daleko od okna. Ve chvíli kdy se nechytí GPS, hodinky umí zobrazit přibližnou polohu pomocí BTS (získaná pomocí mobilního signálu).
 

Hodnocení

  • Rychlá a přesná GPS
  • Dobře fungující mobilní aplikace
  • Několika stylů a barev
  • Vydrž baterie
Líbil se Vám tento článek?

Diskuze

Téma zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Nejširší nabídka

Přes 5000 produktů

​Zakázková výroba

Od návrhu po realizaci

Diskrétní doručení

Bez údajů o eshopu

​Specialista v oboru

Více než 10 let v oboru